Titeren op de Clubmatch van KC-Sneek

UPDATE - De sessie die was gepland op 19 oktober gaat wegens te weinig belangstelling helaas niet door !

Tijdens de clubmatch van de KC-Sneek zal er een mogelijkheid zijn om een titerbepaling bij uw hond te laten uitvoeren. Met een titerbepaling kunnen we zien of er in het bloed voldoende antistoffen zitten om uw hond te beschermen tegen bepaalde ziektes. Als er voldoende antistoffen zijn hoeft uw hond dus (nog) niet gevaccineerd te worden. Hiervoor gebruiken we 1 druppel bloed.

Voor een titerbepaling hoeft uw hond NIET geschoren te worden.

We kunnen bij de hond testen op Parvo, Hondenziekte en Hepatitis (leverziekte). We kunnen met de VacciCheck niet testen op de ziekte van Weil, Kennelhoest of Rabiës.

Als u meer wilt weten over de titerbepaling, kijk dan op http://bit.ly/vaccicheck.

Wilt u weten of voor uw hond een titerbepaling zinvol is dan kijkt u op http://bit.ly/titerenwaarom.

De test kost €40,- per dier. Als uw hond niet meedoet aan de clubmatch moet u bij de ingang van de hal entree betalen (€3,-).

Bij de clubmatch in Sneek gaan we 2 rondes doen. De eerste start al vroeg. Bloed prikken is tussen 10:00 en 11:00 uur en de uitslagen zijn vanaf 11:45 uur bekend.
Voor de tweede groep nemen we een druppel bloed tussen 13:00 en 14:00 uur. Na dit tijdstip is deelname niet meer mogelijk.

Als u zeker wilt zijn van deelname aan de test kunt u zich aanmelden via http://bit.ly/titeren. Wij houden dan een testplaats voor u gereserveerd. Meldt u zich niet van tevoren aan dan is het afhankelijk van de drukte of de sessie doorgaat en of er nog plaats is voor uw hond.
De titersessies gaan pas door als er minimaal 15 voorinschrijvingen zijn.
In totaal is er plaats voor 40 honden.

Als u nog vragen heeft over het titeren tijdens de clubmatch dan kunt u die stellen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een chatbericht naar https://www.facebook.com/dierenartsjacqueline.vanasseltKlik hier voor een vaccinatie-advies.

Klik hier voor informatie over titeren in het algemeen.

Klik hier voor informatie over het titeren van pups.

Klik hier voor informatie over titeren op een sessie

Klik hier als u wilt weten hoe de test wordt uitgevoerd. 

Klik hier voor enkele goede redenen om te titeren. 

Klik hier als u wil weten waar de titersessie zijn.