Wilt u ook een titersessie organiseren op uw hondenschool, rasvereniging, terugkomdag van uw kennel, pension, show, fair of gewoon in uw vriendenkring? Dat kan!
Of misschien titert uw dierenarts niet zelf maar wil wel de mogelijkheid geven om door ons een sessie te laten verzorgen. Wat we dan nodig hebben is een ruimte waar we in rust de dieren kunnen prikken. Deze ruimte moet minimaal 10m2 zijn maar meer is fijner.
Er moet een werkend stopcontact zijn en een stoel. Een kopje koffie is ook fijn. De minimum temperatuur in de ruimte moet 20 graden zijn anders werkt de test niet goed. 
Als we ook katten gaan testen moet de ruimte cat-proof zijn. Ontsnappen moet niet mogelijk zijn en het moet er rustig zijn. 
Verder moet er voldoende parkeergelegenheid zijn. De baasjes (en dieren) moeten een poos wachten en kunnen niet altijd tussendoor naar huis. Houd daar dus ook rekening mee (stoelen, toilet, koffie/thee, uitlaatroute).

Van tevoren bepalen we een plaats en datum en een minimum aantal deelnemers. Dan maak ik op internet een vragenlijst die de baasjes moeten invullen als ze willen aanmelden. We kunnen ervoor kiezen om dat besloten of openbaar te doen.

De prijs van de test is afhankelijk van de reisafstand en het aantal dieren. Hebben we maar weinig dieren dan wordt de test per dier duurder. Om de prijs op €40,- te houden is er een minimum aantal dieren nodig van 10 + 1 per 5 km. Dus bij 20 km minimaal 14 dieren en bij 50 km minimaal 20 dieren.

Voor fokkers geldt een speciaal tarief voor het titeren van nesten. Mail voor een offerte naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld uw woonplaats en het aantal dieren. Ook voor andere vragen kunt u naar dat adres mailen of een messenger-bericht sturen.


Klik hier voor informatie over titeren op een sessie

Klik hier voor een vaccinatie-advies.

Klik hier voor informatie over titeren in het algemeen.

Klik hier voor informatie over het titeren van pups.

Klik hier voor enkele goede redenen om te titeren. 

Klik hier als u wil weten waar de titersessie zijn.