UPDATE: wegens succes hebben we er dit najaar een 2-daagse actie van gemaakt. De dagen zijn op dinsdag 17 en woensdag 18 november 2020.

Twee keer per jaar houdt dierenarts van Asselt een chip- en castratie-dag met de bedoeling het aantal (zwerf)katten te beperken. 

Op deze dag hebben wij een tijdelijke operatiekamer gecreëerd in Noordwolde. Als we minimaal 5 operaties kunnen inplannen is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief uw poes of kater te laten castreren. Als uw kat nog geen chip heeft dan krijgt hij of zij deze bij de operatie en regelen wij de registratie voor u. Als uw kat wel een chip heeft controleren wij voor u of de registratie (nog) correct is.

Is uw kat al wel “geholpen” maar heeft deze nog geen chip? Dan kunt u deze dag voordelig een chip laten aanbrengen. Wij regelen voor u de registratie.

Regels voor deelname:

* U schrijft uw dier in via http://tiny.cc/castratie. U kunt dan kiezen of u wilt laten castreren/steriliseren, chippen of beide. Inschrijven kan tot 3 dagen voor de actiedag om 23:59 uur maar VOL = VOL.

* Bij inschrijving van minimaal 5 operaties gaat de actiedag door. Halen we dat aantal niet dan krijgt u daarvan 2 dagen voor de actiedag bericht. Halen we dat aantal eerder dan hoort u dat z.s.m. 

* U krijgt enkele dagen voor de actiedag een mail met de laatste aanwijzingen over eventueel nuchter houden en transport van uw kat.

* U brengt uw kat tussen 8:30 en 9:00 in een deugdelijke transportmand. Geen doos of wasmand s.v.p.

* Voor castratie/sterilisatie moet uw kat 6 maanden oud zijn. Jonger alleen in overleg. Voor chippen moet uw kat minimaal 6 weken oud zijn.

* Katers worden alleen gecastreerd als beide balletjes zijn ingedaald. Voor zwangere poezen geldt een toeslag. Wacht dus niet met de operatie tot uw poes zwanger is want dit maakt de operatie ook meteen een abortus en voor de poes veel zwaarder.

* Katten die alleen een chip komen halen kunnen uiteraard direct weer mee naar huis. Operatiepatiënten gaan pas naar huis als ze weer wakker zijn. Wij bellen u als uw kat zover is.

* Bij het afhalen van uw kat rekent u contant af of met iDeal op uw smartphone.
Chippen € 10,- / Castratie kater € 40,- / Sterilisatie poes € 90,-

Mocht deze actie snel zijn volgeboekt dan organiseren wij een extra actiedag.
Dus zegt het voort!