Aan iedereen in Nederland is gevraagd om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Om zoveel mogelijk thuis te werken. Dit geldt ook voor de dierenartsen voor gezelschapsdieren. Wij gehoren niet tot de "vitale beroepen". Om contacten zoveel mogelijk te beperken ga ik dus ook voorlopig alleen nog maar de deur uit als dit ècht niet anders kan. 
Heeft u zo'n geval wat niet een paar weken kan wachten dan kunt u gewoon een visite aanvragen via de online agenda of bel bij spoed met 06-22 604 611 voor een afspraak. Titeren en vaccinaties van volwassen dieren en controles vallen hier dus niet onder. Euthanasie wel.
Als u een afspraak heeft gemaakt voor een visite en er is iemand in uw huishouden niet fit, dan moet u dit van tevoren aangeven. Alleen op die manier kunnen we naar een oplossing zoeken.
Wilt u een digitaal consult? Dit kan alleen voor bestaande klanten. Stuur dan een mail of WhatsApp. U krijgt dan z.s.m. antwoord maar houdt er rekening mee dat ik alleen tijdens kantooruren mijn mail en WhatsApp lees.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.