U kunt onderstaande knoppen gebruiken maar let op: sommige knoppen werken alleen op een mobiele telefoon.


Vanaf 17 augustus beginnen de scholen weer en zijn de visite-tijden weer uitgebreid. U kunt via de bovenstaande knoppen een visite aanvragen. Daarna wordt u gevraagd om een aantal vragen te beantwoorden. Houdt u er rekening mee dat ik niet bij u mag komen in de volgende gevallen:

  • Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, verhoging of koorts (meer dan 38⁰C), kortademigheid of benauwdheid of reuk- en/of smaakverlies? 
  • Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten? 
  • Heeft u nu corona of bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden? 
  • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona en heeft u in de afgelopen 2 weken contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had? 
  • Bent u in thuisisolatie (verplichte quarantaine) vanwege direct contact met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld? 

Deze regels gelden natuurlijk ook voor mij. Als ik gezondheidsklachten heb zal ik de afspraak moeten afzeggen. 
Als u wilt dat ik een mondkapje draag bij het bezoek, geef dit dan van tevoren aan. 
Ik geef u geen hand bij binnenkomst. Houdt zoveel mogelijk 1,5m afstand. Nies en hoest in uw elleboog.
Na afloop wil ik graag mijn handen bij u wassen. Heeft u zeep en een schone handdoek klaar liggen?

Wilt u een digitaal consult? Dit kan alleen voor bestaande klanten. Stuur dan een mail of WhatsApp. U krijgt dan z.s.m. antwoord maar houdt er rekening mee dat ik alleen tijdens kantooruren mijn mail en WhatsApp lees.

Heeft u verder nog vragen? Stel ze gerust.

6 mei 2020:
Met ingang van 11 mei zijn de regels een beetje versoepeld. We moeten nog steeds ons best doen om 1,5 afstand te houden maar contactberoepen mogen weer!
Dat betekent dus dat ik ook weer afspraken kan maken voor minder spoedeisende gevallen zoals vaccinaties.
Nog steeds moeten we zoveel mogelijk thuis werken en zijn de kinderen de helft van de dagen thuis. Om deze reden is de keuze voor het maken van een afspraak nog beperkt.
Voor spoedgevallen geldt daarom altijd: een beller is sneller!  06-22 604 611   


16 maart 2020:
Aan iedereen in Nederland is gevraagd om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Om zoveel mogelijk thuis te werken. Dit geldt ook voor de dierenartsen voor gezelschapsdieren. Wij gehoren niet tot de "vitale beroepen". Om contacten zoveel mogelijk te beperken ga ik dus ook voorlopig alleen nog maar de deur uit als dit ècht niet anders kan. 
Heeft u zo'n geval wat niet een paar weken kan wachten dan kunt u gewoon een visite aanvragen via de online agenda of bel bij spoed met 06-22 604 611 voor een afspraak. Titeren en vaccinaties van volwassen dieren en controles vallen hier dus niet onder. Euthanasie wel.
Als u een afspraak heeft gemaakt voor een visite en er is iemand in uw huishouden niet fit, dan moet u dit van tevoren aangeven. Alleen op die manier kunnen we naar een oplossing zoeken.
Wilt u een digitaal consult? Dit kan alleen voor bestaande klanten. Stuur dan een mail of WhatsApp. U krijgt dan z.s.m. antwoord maar houdt er rekening mee dat ik alleen tijdens kantooruren mijn mail en WhatsApp lees.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.