Juli 2020.
Het is inmiddels meer dan twee jaar geleden dat ik had besloten tijdelijk geen nieuwe klanten aan te nemen. Nieuwe patiënten werden op een wachtlijst geplaatst.  Dat was een wijs besluit. Mede door de titer-hype heb ik het een poos (te) druk gehad. 
In het begin van dit jaar leek het eindelijk een beetje kalmer te worden. Het titeren kan nu in bijna elke praktijk (al staat niet elke dierenarts er ook helemaal achter). Dit heeft tot resultaat dat ik het afgelopen jaar veel minder dieren heb hoeven testen. Er is bijna geen vraag meer naar titersessies op locatie. Ik heb nog wel regelmatig een sessie in Noordwolde en zo nu en dan een nestje pups. Desondanks is het momenteel nog te druk om nieuwe dieren in te schrijven bij dierenarts van Asselt. Na de eerste corona-golf werd het zelfs zo druk dat ik heb besloten om de wachtlijst permanent te sluiten.
Voor nieuwe patiënten is er dus geen plaats meer. Er bestaat geen wachtlijst en ook voor (digitaal of telefonisch) advies zult u uw eigen dierenarts moeten vragen. 
Bestaande klanten kunnen voor reeds ingeschreven dieren een afspraak maken via www.dierenartsvanasselt.nl/afspraak. Heeft u een nieuw huisdier dan zult u daarvoor een andere dierenarts moeten benaderen.

Groetjes,
Jacqueline