Vanwege de aanhoudende maatregelen i.v.m. Corona gaan we het een beetje anders doen met de titerdagen.
Allereerst willen we u vragen om bij klachten thuis te blijven. U kunt iemand anders vragen om met uw hond langs te komen of u stelt de titerbepaling uit. Heeft u geen klachten dan bent u welkom mits u een mondkapje draagt.
Om het onderling contact zoveel mogelijk te voorkomen moet u minimaal anderhalve meter afstand houden met de dierenarts en -assistente. Bij sommige dieren is het bloedprikken met één persoon gewoon niet te doen dus de dierenarts en -assistente hebben onderling wel enkele contactmomenten. Daar kunnen we niet onderuit. Maar u komt niet te dicht bij ons of bij de andere baasjes in de buurt. U mag de riem van uw hond aan ons geven en daarna neemt u weer afstand.
Als u wilt mag u meekijken maar u komt niet binnen een straal van anderhalve meter van de dierenarts of -assistente. Na de bloedafname brengen wij de hond weer naar u terug. In de tussentijd legt u het paspoort in het daar voor bestemde bakje.
Normaal kost dit afname-proces ongeveer 3 minuten per dier, maar omdat dit iets omslachtiger is gaan we ervan uit dat we 2 x zoveel tijd nodig hebben. Een groep van 10 dieren zal dus ongeveer een uur in beslag nemen. We testen per sessie dan ook maximaal 10 honden.
Nadat we alle honden hebben gezien gaan wij de test inzetten. De uitslagen zijn dan na 45 minuten bekend. Daarna vullen wij de paspoorten in en kunt u het ingevulde paspoort weer ophalen. Tijdens het wachten hierop is er GEEN wachtmogelijkheid bij de sessie. U kunt gaan wandelen of in de auto wachten. Het paspoort op een later moment ophalen of laten opsturen kan ook.
Mocht u uw hond na de sessie willen laten vaccineren dan kan dat alleen aansluitend op de titersessie. U krijgt van ons bij de bloedafname een tijdstip waarop wij verwachten dat u aan de beurt bent.
Tijden waarop u wordt verwacht voor de bloedafname maken we bekend zodra we weten hoeveel deelnemers er zijn. Daarom is inschrijven noodzakelijk en mogelijk tot 48 uur voor aanvang van de sessie. U krijgt de dag voor de sessie een mail met het tijdstip waarop u wordt verwacht. Dit tijdstip zal liggen tussen 9:30 en 10:30 uur.
De data waarop deze aangepaste titersessies zijn gepland vindt u op tiny.cc/titeren. Hier kunt u ook inschrijven.

U kunt onderstaande knoppen gebruiken maar let op: sommige knoppen werken alleen op een mobiele telefoon.